La prumèra que's harà a Peçac, en Gironda, dissabte lo 21 de genèr 2017. A onze òras que serà la dictada, puish a mieidia d’un aperitiu seguit d'un « repaish de borit », au darrèr deu quau e i aurà teatre o conte.

Títol : Dictada Occitana
Quan : Dissabte 21 de genèr 2017
On : Peçac (33)
Adreça : Sala deu quartièr de France
Organizator : L'Estaca / Ostau Occitan
Tà'n saber mei

 

Lo 28 de genèr 2017, que serà a Soston, dens las Lanas, que poderatz har la dictada. Que coemnçarà a quate òras deu vrèspe e que serà seguida de musica medievau, d'un sopar e d'un bal dab Tots Amassas e Can e Gat.

Títol : Dictada Occitana
Quan : Dissabte 28 de genèr 2017
On : Soston (40)
Adreça : Salle Rouchéou
Organizator : Le gascon à Soustons
Tà'n saber mei

 

Lo medish dia a Saut de Navalhas, en Bearn, que serà lo Dia de la lenga. Que i aurà a tres òras e mieja deu vrèspe ua descobèrta de la lenga escriuta, a cinc òras « Escriu se gausas », ua dictada au long de la quau los participants e poderàn escambiar, puish ua batalèra.

Títol : Dia de la lenga
Quan : Dissabte 28 de genèr 2017
On : Saut de Navalhas (64)
Adreça : Cultura de Noste
Tà'n saber mei

 

Enfin dissabte lo 4 de heurèr 2017 a Peirigüers, en Dordonha, qu'ei Novelum qui organizarà la soa dictada. Que's harà a cinc òras deu vrèspe e que serà seguida d'ua presentacion d'òbras literàrias, d'un sopar tirat de la saqueta, de la projeccion de Laus daus Gaugas de Jean-Louis Maury e d'un concèrt de Bernat Combi.

Títol : Dictada Occitana
Quan : Dissabte 4 de heurèr 2017
On : Peirigüers (24)
Adreça : Centre de la comunicacion
Organizator : Novelum
Tà'n saber mei